Flexishop

Nettbutikken Flexishop fra NSN er en komplett og profesjonell nettbutikk med maksimal brukervennlighet både for deg og kundene dine.

Bli din egen butikksjef

Få full kontroll over innhold, produktutvalg, og kunder i nettbutikken. I løsningen finner du alt du trenger for effektivt å utvikle og drifte en butikk på nettet uten ekstern bistand.

Du kommer raskt i gang og innlegging av tekst, produkter, priser og bilder går lekende lett. NSN har systemer, kunnskap og erfaring som hjelper din bedrift å lykkes nettbutikk. Vi tilbyr en komplett, omfattende og brukervennlig nettbutikk løsning som passer for små og store nettbutikker.

Design og responsiv design

Med ferdige oppsett utviklet med tanke på struktur, interaksjon og visuell design, hjelper NSN med tilpasning av nettbutikken til deres visuelle profil.

NSN bruker responsive design for å gjøre våre nettbutikker brukervennlige og konverteringsdyktige på ulike plattformer. Nettbutikken tilpasser seg automatisk til den skjermstørrelsen brukeren sufter på.

Produktpresentasjon

Produktvarianter

Mulighet for å presentere produktvarianter i tilfeller der produktene kommer i med attributter som størrelser, farger, typer, osv. Dersom produktene har forskjellige priser kan varianter lages med unike produktnummer.

Produktbeskrivelse

Hvert produkt kan ha vedlegg, for eksempel produktark, manualer, tegninger, m.m som kan lastes opp som en fil. Produktbeskrivelsen har en egen teksteditor for selgende tekst til produktet. I tilegg kan produktbeskrivelsen enkelt skrives ut i utskriftvennlige formater for eksempel PDF dokumenter.

Produktfoto

Hvert produkt kan ha opptil 100 stk. bilder.

Produktnivåer og kategorier

Det er ingen begrensning på antall undernivåer hver produktkatalog kan ha. Dette er en vesentlig fordel da flere informasjonsnivåer kan knyttes til produktet hvilket muliggjør for at et produkt kan ligge i flere kategorier med samme produkt nummer.

Søk

Søk på sidene gjør det enkelt å finne frem til ønsket produkt. Et søk vil vise alle produkter som er relevant for søkeordet som for eksempel produktnavn, produkt nr, pris og beskrivelse.

Dette er bare en smakebit!

Vil du bli bedre kjent med produktet Flexishop?
Last ned vår brosjyre eller ta kontakt med oss i dag.

Be om møte Be om prisestimat

Bestill gratis demo

Ønsker du å prøve vårt system før du handler? Fyll ut skjemaet nedenfor.

Navn/firma
Telefonnummer
Epost-adresse
Beskriv kort dine behov

Be om møte

Ønsker du å booke et møte med oss for å diskutere mulig løsninger? Fyll ut skjemaet nedenfor så tar vi kontakt med deg.

Navn/firma
Telefonnummer
Epost-adresse
Hvilken dag passer best for deg?
Beskriv kort hva du ønsker å diskutere i et møte: (Spesifiser gjerne ønsket tidspunkt også)

Be om prisestimat

Ønsker du å vite hva en løsning fra oss koster? Fyll ut skjemaet nedenfor så tar vi kontakt med deg.

Navn/firma
Telefonnummer
Epost-adresse
Beskriv kort hva du ønsker tilbud på