Nettsider

Her ser du et lite utvalg av nettsider vi har levert. Nysgjerrig på mer? Kontakt oss.

Bergen Spiser

På restaurantfestivalen Bergen Spiser er det ekstra gunstig å spise ute. Bergen Spiser foregår på serveringsstedene i sentrum 25. januar – 9. februar 2020. Her finner du noe for en hver smak på et bredt utvalg av byens beste spise- og serveringssteder.

Kunnskapsgartnerne AS

Kunnskapsgartnerne er et rådgivende konsulentselskap innen informasjons- og dokumentforvaltning. NSN laget en ny Wordpress blogg som samlet innhold fra den gamle bloggen og nettsiden.

Cafe-Europa

Cafe Europa er en cafe og restaurant som serverer smakfulle Italienske retter. De ønsket en moderne hjemmeside for å presentere restauranten og menyene.

Sør-Troms HMS Tjeneste

Sør-Troms HMS Tjeneste er godkjent bedriftshelsetjeneste og et ressurssenter innen forebyggende HMS-arbeid.

Voss Energi Nett

Voss Energi eier og har driftsansvaret for det elektriske regional- og fordelingsnettet i Voss kommune. Nettverksdriften er organisert i en egen avdeling i Voss Energi. Nettavdelingen bygger, driver og vedlikeholder strømnettet i Voss kommune.

Atrium Rekruttering

Atrium Rekruttering AS ble etablert i høsten 2017 av Stig Arve Larsen. Han har gjennom årene levert tjenester til norske og internasjonale selskap, de dominerende oljeselskapene og til de fleste offshorerederiene i Norge.

West Coast Invest AS

West Coast Invest AS er en familiebedrift med opprinnelse i Bergen, stiftet i 1962 av Helge Eide Knudsen. WCI startet med å investere i eiendom for å huse butikkene i datterselskapet Spar Kjøp AS.

Samtalen

Samtalen AS har som mål å tilby samtalepartnere med god faglig kompetanse og stor medmenneskelighet. Nettsiden er bygget på CMS-løsningen DNA by ARGO.

Putti Plutti Pott

Det er i år snart 50 år siden Per Asplin diktet og komponerte eventyret om den lille nissegutten Putti Plutti Pott og hans reise til Onkel Per, Petter og Caroline med Julenissens trylleskjegg.

Advokatfirmaet Steinsvik

Advokatfirmaet Steinsvik AS består av daglig leder advokat Reidar Steinsvik og ansatt advokat Caroline Lødemel. Advokat Reidar Steinsvik har lang og bred erfaring på strafferettens område. Steinsvik begynte som jurist i politiet i 1986 og startet opp egen advokatpraksis i 1991. 

Pelagisk Forening

Pelagisk Forening er en faglig interesseorganisasjon for fiskebåtrederier langs norskekysten. Nettsiden er bygget som en informasjonsportal for medlemmene, og gir oversikt over møter og samlinger. Den nye nettsiden er bygget på CMS-løsningen DNA by ARGO.

Ferronor

Ferronor AS er et familieeid selskap som holder til på Askøy utenfor Bergen. Ferronor er involvert i salg og markedsføring som agent og distributør av kjemiske råstoff i de skandinaviske land. Den nye nettsiden er bygget på CMS-løsningen DNA by ARGO.

Respect

Respect.no er en informasjonsside for butikker og forhandlere av Respect sitt produktsortiment. NSN leverte en nettside med produktark database, bildebank og digitaliserte produktark.

Agder Vitenskapsakademi

Agder Vitenskapsakademi er et nordisk inntakskontor for anerkjente universiteter i Polen. De jobber aktivt med utsendelse av nyhetsbrev og fikk optimalisert nettsiden for Google.

Studentpakken

Studentpakken ble delt ut for første gang høsten 1995, og går idag ut til 125 000 studenter på høgskoler og universiteter over hele Norge. Studenter mellom 18 og 30 år får pakken direkte utdelt i hånden.

Meierigaarden

Meierigaarden driver en kro med selskapslokaler og har et stort utvalg av catering. Vi utviklet en moderne nettside med presentasjon av kroa, selskapslokaler og cateringutvalget.

Alt Inn Inkasso

Alt inn Inkasso er en samarbeidspartner for inkasso- og innfordingstjenester. De nye nettsidene gir en profesjonell presentasjon av tjenestene, med fokus på fordelene med de som partner.

Arealtek AS

Arealtek er et rådgivende ingeniør firma innen kommunalteknisk planlegging. Med nye nettsider fikk de en oppfriskning i selskapets presentasjon av sine tjenester på nett.

Partner Tours AS

Partner tours skreddersyr & tilrettelegger gruppe arrangementer til valgfri destinasjon. De nye nettsidene ble levert med flerspråk og en tydelig call-2-action for å få flere henvendelser.

Konsens AS

Konsens er utvikler og leverandør av IKOS. De jobber mye med support for sine brukere. Med nytt kundesenterverktøy kan de nå behandle og deligere alle saker som blir sendt til kundestøtte. 

Kjerringtorget

Kjerringtorget er et torg på Nesbyen hvor kvinner får selge egnproduserte varer. Kjerringtorget er et årlig arrangement. Overgangen til ny nettside gikk raskt og gav gode resultater. 

Stensli Gjenvinning AS

Stensli er en moderne skraphandler hvor økonomi og miljø går hånd i hånd. De er spesialister innen gjenvinning og ønsket å bli mer moderne. Ny nettside gav selskapet et moderne løft.

Knutsens Byggeservice AS

Knutsens Byggservise ble etablert i 2003, å drives av Leif Erik Knutsen. Utfører alt innen restaurering, renovering, oppussing, våtrom, ombygging, tilbygg og nybygg.

Happy Cocooning

Taigaen AS startet sin virksomhet på tidlig 90-tallet. I 2011 begynnte de med import av Happy Cocooning peisbord, og har i dag flere forhandlere rundt i Norge.

Langedrag Naturpark

Langedrag er en naturpark med rundt 300 dyr fordelt på 20 forskjellige arter. Stedet er en fjellgård som tar i mot gjester for overnatting og selskaper.

Turid Amundsen

Turid er naturterapeut (fytoterapeut) med Mastergrad i urtemedisin og har behandlet hundrevis av kunder med smerte og ubehag. 

Grandahl Bygg AS

Grandahl Bygg ble etablert 1. august 2007. Lokalisert i Østfold, å gjør alt fra små til mellomstore prosjekter, innen nybygg, tilbygg, rehabilitering og restaurering.

FAFE Trans AS

FAFE trans AS ble stiftet juni 2002 av Anne-Grethe og Finn Andre Fredvig-Erichsen. FAFE driver i dag hovedsakelig med distribusjon av næringsmiddel og stykkgods.

SK Bygg AS

SK BYGG AS ble etablert i 1985, å utfører tjenester innenfor et svært bredt spekter. I dag er SK BYGG en av Nord-Østerdalens største bygningsentreprenører.

DigiKonsult AS

DigiKonsult AS jobber innen arbeidsvarsling i Sør- og Vestnorge, blant annet med utarbeidelse av varslingsplaner for de som jobber ved og langs veiene.

Aurora Alps

Aurora Alps byr på spennende aktiviteter, både dag og natt i naturskjønne omgivelser rundt Lyngsalpene. Deres guider sikrer deg en minnerik og positiv opplevelse.

Nitor

Nitor tilbyr kompetansekartlegging, karriereveiledning og arbeidstrening for deg som har spesielle utfordringer knyttet til det å stå i et ordinært arbeidsforhold.

Morten Silkebækken AS

Morten Silkebækken AS ble etablert i 2009. Hovedformål er taksering og verdivurdering av fast eiendom. Selskapet er lokalisert i Hamar.

LO i Bergen og Omland

LO i Bergen og Omland er en lokalorganisasjon og består av fagforeningene i Bergen, Os, Fjell, Sund, Øygarden, Vaksdal, Osterøy og Askøy.

AIPK

Pensjonskassens formål er å yte pensjon til medlemmer og andre pensjonsberettigede i henhold til regelverket for kommunal tjenestepensjon.

Bergen Venesenter

Bergen venesenter gir trygghet for pasientene ved å kun ha lokale kirurger som behandlere som har bred og lang erfaring innen behandling av åreknuter.

Vitas AS

Vitas is a GMP certified chemical analysis contract lab, with 20 years experience in providing a high quality on cutting-edge knowledge and technology.

Cabarét Selskapsmat

Cabarét Selskapsmat av ISS Facility Services AS er et cateringfirma som har levert mat til Trondheims befolkning siden 1985.

Imperium Frisør AS

Imperium Frisør er en selvstendig salong med engasjerte eiere og dedikerte frisører. Salongen åpnet dørene for første gang i april 2009.

Kontorsentret

Firmaet ble etablert i 1963 og representerer noen av Europas ledende produsenter. De har spesialisert oss innen stoler, bord, arkivsystemer og garderober.

Brudesalongen i Larvik

Brudesalongen i Larvik drives av Camilla Ramberg. Butikken har vakre kreasjoner innen brudekjoler, selskapskjoler, herreantrekk, brudepike/svenn og tilbehør.

Høves Royal Class

Høves Royal Class tilbyr pakkereiser til kulturrike reisemål. Der en kan oppleve en spennede og opplevelsesrik busstur for å se hvordan dagens Europa er i forandring.

GARDERMOEN AIRPORT HOTEL

Gardermoen Airport Hotel er et prisgunstig hotell med en uformell stil. Hos oss kan du slappe av å hygge deg med god mat og drikke i rolige omgivelser.

Biw AS

Biw AS har siden 1990 vært leverandør av interiør og tekstiler fra ledende engelske, tyske, spanske og amerikanske leverandører.

Essens Catering

Essens Catering har kjøkken på Bygdøy i Oslo, der de leverer høykvalitets catering-menyer fra lunsj, tapas og selskapsmeny til alle arrangementer i hele Stor-Oslo.

Be om møte Be om prisestimat

Bestill gratis demo

Ønsker du å prøve vårt system før du handler? Fyll ut skjemaet nedenfor.

Navn/firma
Telefonnummer
Epost-adresse
Beskriv kort dine behov

Be om møte

Ønsker du å booke et møte med oss for å diskutere mulig løsninger? Fyll ut skjemaet nedenfor så tar vi kontakt med deg.

Navn/firma
Telefonnummer
Epost-adresse
Hvilken dag passer best for deg?
Beskriv kort hva du ønsker å diskutere i et møte: (Spesifiser gjerne ønsket tidspunkt også)

Be om prisestimat

Ønsker du å vite hva en løsning fra oss koster? Fyll ut skjemaet nedenfor så tar vi kontakt med deg.

Navn/firma
Telefonnummer
Epost-adresse
Beskriv kort hva du ønsker tilbud på