Analyse

Er du like synlig som du ønsker du skulle vært? Har du nok trafikk på nettsiden til å skape de resultatene du ønsker? Vi bruker flere verktøy for å analysere hvilke tiltak som skaper de resultatene som våre kunder ønsker. Dette gir oss tyngden til å foreslå hvilte tiltak som faktisk skaper resultater.

Google

Vi bruker data fra blant annet Google Analytics til å lese og analysere data.

Instagram

Gjør din profil til en bedriftsprofil og analyser trafikk og innlegg på profilen din.

Facebook

Facebook Business hjelper deg til å få oversikt over hvordan din bedriftside presterer.

Analyser dine data

Det er mange ord og begreper å sette seg inn i når vi snakker om trafikk inn på nettsiden din. Gjerne er det ikke helt enkelt å vite hvilke tall eller programmer man skal benytte seg av får å måle resultatene på nettsiden. Men dersom nettsiden ikke skaper de resultatene som er ønsket er det viktig å vite hvor den ikke presterer som ønsket, hva som stopper trafikken eller om den rett og slett ikke er rangert høyt nok i Google.

Det å ha statistikk på hva som faktisk skaper trafikk, hvilke produkter som er mest attraktive og også hva som ikke fungerer like godt er veldig viktig når vi ønsker at nettsider og nettbutikker skal rangere bra. Derfor benytter vi oss alltid av de hjelpemidlene Google tilbyr slik at vi kan måle resultater fra nettstedet ditt.

“Time and money are your scarcest resources. You want to make sure you’re allocating them in highest-impact areas. Data reveals impact, and with data, you can bring more science to your decisions.”

Matt Trifiro, Markedsdirektør - Heroku.com

Google Analytics

Ved hjelp av analyseverktøy kan vi se med stor nøyaktighet hvor vi kan gjøre tiltak for å forbedre nettsiden og hvor vi gjerne bare må gjøre noen små justeringer. I tillegg kan vi også se hva som har fungert bra og hvorfor det har fungert bra.

Et av de beste hjelpemidlene vi har er Google Analytics med tilhørende moduler og programmer. Dersom du ønsker å ha annonser gjennom Google er det også veldig viktig å kombinere dette med Google Analytics. Dette er fordi vi kan gå mye mer inn i dybden på statistikker og vi kan se hvordan trafikken oppfører seg inne på nettsiden.

Vi hjelper deg med innføring og læring i bruk av analyseverktøy. Dersom ønskelig kan vi også skape rapportene for deg med en forklarende tekst på hvordan din side presterer. Ta kontakt dersom du ønsker å vite mer.