WordPress WooCommerce nettbutikk

Be om et løsningsforslag

Har du behov for en nettbutikk? Eller kanskje du allerede har en nettbutikk, men ønsker et moderne design som kan integreres mot moderne applikasjoner og tilleggsfunksjoner for å gjøre din nye hverdag enklere. Vi benytter oss av Woocommerce slik at din nettbutikk har størst mulig forutsetninger for å lykkes.

Betalingsløsninger

Les om hvilke betalingsløsninger du kan ha.

Integrasjoner

Med nettbutikk i Woocommerce kan du benytte deg av mange integrasjoner. Les mer her.

Netthandel

Kontakt oss for en demo av en helt moderne nettbutikk bygget på WordPress Woocommerce som tilpasser seg alle enheter. Dette vil si at uansett om du har besøkende på mobil, nettbrett eller PC, vil din nettbutikk se strålende flott ut.

Nettbutikken kan integreres med alle kjente betalingsløsninger på markedet, slik at du og dine kunder kan trygt handle varer og være sikker på å få betalt.

Se noen eksempler på nettbutikk hos oss

Bilde av Wooshop

Endelig en rimelig nettbutikk som fokuserer på deg som leverandør og på dine kunder.

Ta en titt på vår demo av Woocommerce

Vi har laget klar en demo slik at du enkelt kan gå inn og teste hvordan en nettbutikk fra Woocommerce levert fra oss fungerer. Her ligger alt til rette for at du kan begynne å legge ut produkter. Vi tilpasser design i forhold til dine ønsker og behov. Dette er et eksempel på en ferdig tilpasset mal som vi kan bygge din nettbutikk ut i fra.

Alle våre løsninger innkluderer 60 minutters opplæring via videomøte.  Ønsker du kan man dele opp opplæringen over flere dager. På denne måten kommer du raskt og enkelt i gang med din nettbutikk.

Løsningen har mange tilleggsmoduler slik at man kan uvtide løsningen etterhvert som behøvet gjør det.

 

Mange muligheter for individuelle tilpasninger

Når du bestiller en nettbutikk hos oss, er du sikker på at du har store valgmuligheter for hvordan din nettbutikk skal se ut og fungere. Dette er på grunn av at vi bygger våre nettbutikker i Woocommerce og det er dermed sikret at du får en nettbutikk som både ser bra ut, er responsiv såfremt som brukervennlig. I samarbeid med oss, kan du velge fra å få en stor spesialtilpasset nettbutikk som krever lite vedlikehold. Det er også mulig å velge mellom noen moderne maler for et hurtig oppsett og en velfungerende nettbutikk som er bygget for å fungere akkurat slik som den skal.

Betaling over nett

Integrasjoner

Det finnes flere fordeler med å ha en nettbutikk som er bygget i Woocommerce, men en av de største fordelene er hvor enkelt det er å integrere nettbutikken med flere forskjellige programmer og apper. Eksempelvis kan man integrere nettbutikken direkte med flere forskjellige regnskapsprogram, slik at kjøp og salg direkte blir registrert i ditt regnskap automatisk.

Det er også enkelt og kjapt å integrere nettbutikken med analyse-verktøy, såfremt med forskjellige markedsføringsverktøy som du kan bruke til å fremme din nettbutikk. Dette kan du lese mer om her.

Betalingsløsninger

En nettbutikk laget i Woocommerce kan integreres med alle av de vanligste betalingsløsningene som ligger på markedet i dag. På grunn av at Woocommerce er så moderne og anvendelig kan dette også gjøres med noen få tastetrykk etter at du har signert avtale med den betalings-leverandøren du ønsker. Dette gjelder uansett om du ønsker å ha en betalingsløsning som kan benyttes nasjonalt såfremt som internasjonalt eller begge deler.

Dette gjør at du har mange fordeler med å ha en nettbutikk i Woocommerce. Du kan ha både en eller flere betalingsløsninger slik at din kasseløsning kan se ut akkurat som du ønsker selv, og på denne måten kan du tilpasse kassen og kjøpsknapper slik at det alltid er optimalisert for salg, samtidig som at du kan være sikker og trygg på at du får pengene inn på konto.

Ønsker du å vite mer, ta kontakt med oss for en prat!