Få enda mer ut av ditt domene - Enkel landingsside kun kr. 1.900,- i etablering.

Vi tilbyr nå enkle landingssider laget i Wordpress til våre kunder, slik at du kan få en moderne og responsiv landingsside for å nå ut til dine kunder på nett.

Bli sett, for en svært lav pris!

Å være synlig på nett er veldig viktig i den digitale hverdagen. Med vår hurtige løsning opprettet i WordPress får du en moderne, stilren og responsiv nettside som er helt i front av teknologien.

WordPress er en moderne løsning for å komme i gang med en flott nettside til en lav kostnad. Her kan du prøve ut å ha en enkel moderne løsning før du eventuelt bestemmer deg for å ha en større nettside for din bedrift.

Vår «one-page» løsning i WordPress er laget for at du enkelt skal komme i gang med nettside og nå ut til alle dine kunder på digitale flater, dette fungerer som en enkel landingsside uten meny som du også kan knytte opp mot sosiale medier.

Med en «one-page» side fra WordPress vil det også være enkelt å oppgradere til en større løsning etter behov.

Til venstre i menyen så ser du 3 maler/eksempler på one-page sider. En side koster kr. 1.900,- i etablering og kr. 199,- per måned for webhotell.

Eller du kan sjekke de forskjellige malene her: eksempel 1, eksempel 2, eksempel 3.

Har du lyst til å bestille?
Bruk følgende kontaktskjema, fortell oss om du vil ha mal 1, 2 eller 3, så tar vi kontakt.

Vi har flotte maler for ditt domene

Ta kontakt med oss og gi oss et innblikk i hvordan du ønsker å presentere ditt domene.

Sosiale medier

Bli synlig på flere platformer!

I tillegg til den moderne landingssiden i WordPress, hjelper vi deg til å komme i gang med innhold på nettsiden, dette kan være å knytte den opp med sosiale medier som Facebook og Instagram, i tillegg til hvordan og hvilket innhold du bør ha for at siden din skal prestere godt i organisk søk.

Som en del av pakken i en bestilling av «one-page» posterside fra oss følger det 1 time opplæring på hvordan du kan styre nettsiden din, samt hvilket innhold du bør ha for en effektiv nettside.

Få nye kunder!

Legg inn kontaktinformasjon for din bedrift og få nye kunder fra nett. Våre løsninger kan integreres med analyseverktøy som Google Analytics slik at vi også kan gjøre gode tiltak for din nettside for at den skal bli synlig på nett. En god måte å presentere ditt domene på uten å ha en stor løsning.

Er du interessert i å vite mer?

Ta kontakt på kundesenter@nsn.no eller send oss en melding her.