Markedsføring

Ønsker du større trafikk mot nettsiden din? Eller kanskje du ønsker flere konverteringer i nettbutikken, vi hjelper deg med markedsføring.

For å være synlig på nett i dagens samfunn, er det ekstremt viktig at nettsiden eller nettbutikken din er knyttet opp mot sosiale medier. Dette hjelper både på SEO med linking inn mot nettsiden, samtidig som det er store kanaler å hente ny eller eksisterende trafikk i fra.

Google

Annonsering via Google Ads er verdens mest kjente og effektive annonserings-kanal.

Facebook

Sett opp bedriftskonto med Facebook Business og produser engasjerende innhold og annonser.

Instagram

Instagram er verdens mest brukte bildedelings-kanal, lag annonser og produser engasjerende innhold med Instagram for bedrifter.

Youtube

Verdens største video tjeneste. Skap en kanal og link den til nettsiden din, skap videoer eller ha annonse på andre sine videoer.

LinkedIn

LinkedIn er en ypperlig kanal å komme i kontakt med samarbeidspartnere, nye ansatte eller skape "brand awareness" mot bedriftsmarkedet.

Snapchat

Nå ut til store målgrupper ved hjelp av annonsering på Snapchat, live videoer og "storyer" er også meget effektivt for å bygge merkevare.

Twitter

Mindre brukt nasjonalt, men meget store internasjonalt. Merkevarebygging ved hjelp av Twitter er ingen dum idé.

Nyhetsbrev

Å ta vare på dine eksisterende kunder/følgere er fortsatt en av de mest effektive markedstiltakene som er ute i dag. Vi hjelper med nyhetsbrev utsendelse.

Hvordan markedsføre seg?

Det finnes mange kanaler å markedsføre bedriften i, det viktigste er ikke nødvendigvis å være med på alle, men å være med på de kanalene som gir din bedrift en positiv effekt. Noen ganger kan dette bety at man linker en sosial kanal til nettsiden eller nettbutikken, mens andre ganger betyr det annonsering og innholdsproduksjon på tvers av flere kanaler. Vi hjelper våre kunder med å finne de kanalene og den strategien som vi tror vil ha størst effekt for bedriften. Måten vi jobber på er i samarbeid med våre kunder slik at vi hele tiden har mulighet til å justere strategi for best mulig resultat.

Det viktigste innen markedsføring er å måle resultater samtidig som man skaper dem, på denne måten har vi den riktige dataen tilgjengelig og kan hele tiden tilpasse markedsføringen vi gjør for å oppnå ønsket effekt.

Som vist av ikonene øverst på siden her, kan vi se at det finnes mange muligheter å skape resultater på, noen koster penger som krever at det må settes opp budsjetter, mens andre krever arbeid, tid og opplæring slik at våre kunder kan jobbe med det selv også, på denne måten finnes det tiltak tilpasset alle budsjetter.

Det første å tenke på når det kommer til markedsføring, er å gjøre seg en tanke om hva man ønsker å oppnå. Er det salg? trafikk? merkevarebygging?

Ut i fra hvilke mål vi setter oss og hvilke resultater vi ønsker å oppnå, kan vi hjelpe deg med å finne en markedsføringsstrategi som fungerer for deg. Høres dette interessant ut? Ta kontakt for å lære mer.

Noen spørsmål

Kan vi hjelpe deg med noe?

Dersom du har noen spørsmål angående tjenestene vi tilbyr, eller ønsker å skape en dialog om hvordan vi kan hjelpe deg, er det bare å klikke på kontakt oss rett nedenfor.