Visste du at NSN leverer moderne nettsider med godt webdesign fra kr 29 900 til kr 800 000?

Hva er ditt behov? be om et fordelaktig tilbud!

Moderne nettsider, spesialtilpasset for deg. Velg mellom "One-Page" hurtig oppsett og moderne maler, eller større skreddersydde løsninger spesielt tilpasset for deg.

Nettside

Siden 1999 har NSN laget flotte nettsider for bedrifter som er opptatt av å bruke internett som en strategisk salgs-/markedskanal. Vår kunnskap, systemer, prosesser og erfaringer bidrar til verdiskapning hos våre kunder og sørger for at man får flere henvendelser og gir bedre service til bedriftens potensielle og eksisterende kunder.

Med responsiv design, justerer nettsiden og innholdet ditt seg automatisk til skjermstørrelsen til brukeren. Du trenger kun å oppdatere/vedlikeholde teksten og bildene, responsive design sørger automatisk for at det tilpasser seg de ulike skjermstørrelsene.

Er du uter etter en rimelig nettside?

Se vårt tilbud på One-Page nettside her!
 

Utvikling av nettside

Fra store til mindre løsninger

Med helt moderne løsninger bygget i Wordpress kan vi lage alt fra store løsninger spesialtilpasset ditt behov og mindre løsninger som "one-page" poster sider for en stilren og flott fremvisning av din bedrift eller personlige side. Alle nettsidene vi bygger kan kobles sammen i sosiale medier og analyse-verktøy slik at den alltid er optimalisert for ditt bruk.

Dette får du, når du bestiller hos oss.


Det er viktig for oss at alle våre kunder er fornøyd med nettsiden levert fra oss. Vi jobber derfor sammen med våre kunder under hele lanseringen av nettsiden, på denne måten får vi spesialtilpasset nettsiden til våre kunders behov. Dersom vi finner forandringer eller kommer på løsninger som kan være aktuelle underveis, foreslår vi alltid dette slik at vi har et godt samarbeid og ender opp med akkurat det resultatet som passer våre kunder best. Dette gjelder selvfølgelig like mye etter lansering, slik at en nettside levert fra oss, er også en avtale om et kontinuerlig samarbeid for at begge parter skal kunne lykkes på best mulig måte.

Grunnen til at dette fungerer så godt som det gjør, er at vi på denne måten får et bedre inntrykk av hvordan våre kunder ønsker at deres nettsider skal fungere, det betyr også at vi kan svare på spørsmål underveis og kan avklare hva som er mulig å gjøre, og hva som gjerne blir vanskelig å få til. Kanskje har vi noen ideer om funksjoner som våre kunder ikke visste at var mulig å lage?

Klikk og se på noen av våre siste nettside-prosjekter