Markedsføring

En av de viktigste oppgavene og fokuset til oss i NSN, er å skape størst mulig verdi for våre kunder. Dette er verktøyene vi bruker.

Øk din digitale tilstedeværelse

  • Hvilken plan har du for å få flere nye kunder i 2020?
  • Hvordan tenker du å jobbe med bedriftens eksisterende kunder for å skape mersalg, gi bedre service og få dem til å anbefale deg videre?
  • Hvilke grep skal du gjøre for å øke salget og henvendelser via nettet?

Godt innhold er avgjørende

Ta en prat med oss om hvilke ting som er viktig for din bedrift i tiden som kommer. Det er mye lettere å lykkes hvis du har noen konkrete aktiviteter og målsettinger. Vi er god på å lykkes sammen med våre kunder. Les gjerne erfaringene og anbefalingene i fra Solheim kjøtt i vårt julehefte for 2019. Øk sansynligheten for suksess, ta kontakt med Ole Vegar Pedersen så lager vi en årsplan for din bedrift.

Riktig innhold tilpasset deg

Innholdet du publiserer digitalt er med på å påvirke hvor synlig du er på nett. Riktig innhold rangeres godt av Google, samtidig som et interessant innhold er det viktigste for at dine potensielle kunder blir værende lenger inne på siden, som igjen påvirker Google i positiv retning. Det er også både den beste og letteste muligheten til å presentere et produkt eller en tjenester akkurat slik du vil. Vi er behjelpelig med å finne ut hvilket innhold din side bør produsere og kan også bidra med å utvikle godt innhold for din bedrift.

Nysgjerrig på mer?

Ta kontakt med oss for en prat rundt hvordan vi kan hjelpe deg å lykkes med digital markedsføring.

Be om møte Be om prisestimat

Ole Vegar

Ole Vegar Pedersen

Ole Vegar er innholdsmarkedsfører, han er et nytt tilskudd til teamet i NSN. Ole har en bachelor i PR- og markedskommunikasjon fra BI Bergen.

Han hjelper kunder med hvordan de kan bruke innhold som et virkemiddel til å styrke sin relasjon både til eksisterende og nye kunder. Her inngår alt fra tekst, bilde, nyhetsbrev og videoproduksjon.

"Synlighet og kommunikasjon er kjempeviktig. Det å finne løsninger sammen for å øke resultater ved hjelp av innhold er noe jeg virkelig brenner for. I den digitale hverdagen er det lett å falle litt i gjennom, min jobb er å løfte våre kunder frem."

Bestill gratis demo

Ønsker du å prøve vårt system før du handler? Fyll ut skjemaet nedenfor.

Navn/firma
Telefonnummer
Epost-adresse
Beskriv kort dine behov

Be om møte

Ønsker du å booke et møte med oss for å diskutere mulig løsninger? Fyll ut skjemaet nedenfor så tar vi kontakt med deg.

Navn/firma
Telefonnummer
Epost-adresse
Hvilken dag passer best for deg?
Beskriv kort hva du ønsker å diskutere i et møte: (Spesifiser gjerne ønsket tidspunkt også)

Be om prisestimat

Ønsker du å vite hva en løsning fra oss koster? Fyll ut skjemaet nedenfor så tar vi kontakt med deg.

Navn/firma
Telefonnummer
Epost-adresse
Beskriv kort hva du ønsker tilbud på