NSN WooShop - Fleksibel og brukervennig Woocommerce nettbutikk

Vi er stolte over å presentere vår nye standard nettbutikk. Dette er en gjennomarbeidet og god nettbutikk som kan dekke de fleste behov. Her får du mye for pengene. Løsningen er satt opp i WordPress med WooCommerce med svært gode standardfunksjonaliteter.

Fleksibelt innhold

Forsiden for nettbutikken NSN WooShop er svært fleksibel og Innholdet kan tilpasses ulike behov. Forsiden er bygget opp i moduler som man selv kan velge og plassere i den rekkefølgen man ønsker. Løsningen er satt opp med følgende standard innholds-moduler:

 • Bildekarusell (slideshow)
 • Tekstområde
 • Fokusbokser (bilde, tekst og link)
 • Utvalgte produkter
 • Produkt karusell
 • Sitatfelt
 • Kundeuttalelser
 • Nyheter
 • Merkevare liste (logoer/linker)

Fleksible navigasjonsmenyer

NSN WooShop er bygget opp med 3 ulike navigasjonsmenyer. Alle menyene kan du enkelt tilpasse i nettbutikk administratoren. Her kan du selv velge hvilke menypunkter som skal vises, hvor de skal vises og i hvilken rekkefølge de presenteres.

Hovedmeny
hovedmenyen brukes til produktkategorier fra nettbutikken. Kategoriene vise i 2 nivåer med nedtrekks-meny

Toppmeny
Toppmenyen benyttes til informasjonssider og kundens konto-sider for nettbutikken (Logg inn / Min side).

Tilleggsmeny
Den tredje navigasjonsmenyen er plassert i bunnen av siden og kan benyttes til informasjon som for eksempel kjøpsbetingelser, kundeservice, personvern og annen nyttig informasjon.

 

Produktkategorisider med fleksibelt innhold

Godt og relevant innhold på sidene er viktig både i forhold til brukervennlighet og synlighet i søkemotorer. Produktkategorisiden i NSN WooShop er derfor bygget opp med fleksibelt innhold som gir deg mulighet til å utforme innholdet på siden på en god måte.
Som på forsiden er det også her lagt opp til ulike innholds-moduler som gir deg den nødvendige friheten til å utforme kategorisiden. Som standard har Kategorisidene følgende innholds-moduler:

 • Kampanjeområde (slideshow)
 • Tekstfelt
 • Utvalgte produkter
 • Artikler/nyhetssaker
 • Produktliste (med filtrering og paginering)

Kategorimeny og produktfiltrering
På produktkategorisiden er også lagt opp med et navigasjonsområde i venstre kolonne. I navigasjonsområdet kan man legge til kategorimenyer eller ekstra filtreringsfelt for produktlisten som for eksempel filtrering på pris eller variant.

- Selg et hvilket som helst produkt både fysisk og digitalt.

Med NSN WooShop kan man selge hvilket som helst produkt både fysiske produkter som du leverer, eller digitale produkter for nedlasting.

Selg et hvilket som helst produkt både fysisk og digitalt.

Med NSN WooShop kan man selge hvilket som helst produkt både fysiske produkter som du leverer eller digitale produkter for nedlasting. Produktene kan også settes opp med flere ulike varianter som for eksempel Farger, størrelser, kapasiteter og mye mer.

Enkeltprodukt
Med produkttypen enkeltprodukt kan du enket sette opp og administrere produktinformasjon, priser, lagerbeholdning og fraktdeltaljer. Et enkelt-produkt er et unikt produkt (artikkelnummer) uten varianter. Enkeltproduktene kan også enkelt gjøres om til virtuelle elle nedlastbare produkter

Variabelt produkt
Produkttypen Variabelt produkt gir deg muligheten til å opprette produkter med ulik varianter, der hver variant har sitt eget artikkelnummer med egne priser og lager-beholdning. Med variabelt produkt kan du sette opp produkter med flere ulike variasjonsvalg, som for eksempel størrelse, farge og kvalitet. Hvilke variasjonsvalg som skal være tilgjengelig for produktene kan enkelt settes opp og tilpasses ut fra behov.

Gruppert produkt
Et gruppert produkt er en samling av enkeltprodukter som kan selges samlet som en enhet. Produktinformasjonen for de grupperte produktene administreres på hvert av enkeltproduktene som er koblet til det grupperte produktet.

Eksternt produkt
Med produkttypen Eksternt produkt har du muligheten til presentere et produkt som kan kjøpes i en annen nettbutikk. Dette settes enkelt opp ved å legge inn linken til produktet i den eksterne nettbutikken.