Les mer om nettsider

Flexiweb CMS er en komplett løsning. Inkludert får du brukervennlige redigeringsverktøy for tekst og bilder, utallige designmaler og nyttige funksjoner.

Alt du trenger for enkelt å oppdatere og videreutvikle bedriftens nettsted

Flexiweb CMS inneholder alt du trenger for selv å utvikle og forvalte dine egne profesjonelle nettsider uten ekstern bistand. Bli din egen nettredaktør og ha full kontroll over både innhold og utseende på sidene. Løsningen har svært god brukervennlighet. Ingen forkunnskaper er nødvendig. Du kommer raskt i gang og innlegging av tekst og bilder går lekende lett. Og skulle du trenge hjelp, har vi GRATIS support uten begrensninger alle hverdager.

Bestill gratis demo

Fleksibilitet – Løsningen som tilpasser seg dine behov

Flexiweb CMS er en fleksibel løsning. Vi har en rekke funksjoner og moduler, dette sørger for at bedriften din har en løsning som kan vokse sammen med bedriftens behov og økonomi.

Les mer om våre moduler

Webdesign - Profesjonelt og moderne design

NSN har utviklet er stort antall designmaler du som kunde kan velge blant. Vi hjelper deg med å finne den layouten som passer best for din bedrift og tilpasser den til dere logo/profil og innhold. Vi kan også skreddersy design til dere fra bunn av dersom dere ønsker det.

Se et utvalg av våre designmaler

Søkemotoroptimalisering – Google ser deg

Flexiweb CMS er selvfølgelig teknisk optimalisert for bedre synlighet ved søk på Google. Dette bidrar til at dine nettsider når høyere opp på søkelistene til søkemotorene. Den tekniske løsningen styrker mulighetene for bedre indeksering på søkemotorenes resultatlister.

Referanser

Her ser du noen tilfeldige utvalgte referanser. Nysgjerrig på mer? Se flere referanser eller kontakt oss.

Arealtek AS

Arealtek er et rådgivende ingeniør firma innen kommunalteknisk planlegging. Med nye nettsider fikk de en oppfriskning i selskapets presentasjon av sine tjenester på nett.

Se prosjektet

Ferronor

Ferronor AS er et familieeid selskap som holder til på Askøy utenfor Bergen. Ferronor er involvert i salg og markedsføring som agent og distributør av kjemiske råstoff i de skandinaviske land. Den nye nettsiden er bygget på CMS-løsningen DNA by ARGO.

Se prosjektet

Happy Cocooning

Taigaen AS startet sin virksomhet på tidlig 90-tallet. I 2011 begynnte de med import av Happy Cocooning peisbord, og har i dag flere forhandlere rundt i Norge.

Se prosjektet

Se flere referanser

Be om møte Be om prisestimat

Bestill gratis demo

Ønsker du å prøve vårt system før du handler? Fyll ut skjemaet nedenfor.

Navn/firma
Telefonnummer
Epost-adresse
Beskriv kort dine behov

Be om møte

Ønsker du å booke et møte med oss for å diskutere mulig løsninger? Fyll ut skjemaet nedenfor så tar vi kontakt med deg.

Navn/firma
Telefonnummer
Epost-adresse
Hvilken dag passer best for deg?
Beskriv kort hva du ønsker å diskutere i et møte: (Spesifiser gjerne ønsket tidspunkt også)

Be om prisestimat

Ønsker du å vite hva en løsning fra oss koster? Fyll ut skjemaet nedenfor så tar vi kontakt med deg.

Navn/firma
Telefonnummer
Epost-adresse
Beskriv kort hva du ønsker tilbud på