Referanser

Her ser du våre et utvalg av leveranser innenfor nettsider og e-handel. For å se kategoriserte referanser gå til samlesidene for nettsider eller e-handel.

West Coast Invest AS

West Coast Invest AS er en familiebedrift med opprinnelse i Bergen, stiftet i 1962 av Helge Eide Knudsen. WCI startet med å investere i eiendom for å huse butikkene i datterselskapet Spar Kjøp AS.

Putti Plutti Pott

Det er i år snart 50 år siden Per Asplin diktet og komponerte eventyret om den lille nissegutten Putti Plutti Pott og hans reise til Onkel Per, Petter og Caroline med Julenissens trylleskjegg.

Advokatfirmaet Steinsvik

Advokatfirmaet Steinsvik AS består av daglig leder advokat Reidar Steinsvik og ansatt advokat Caroline Lødemel. Advokat Reidar Steinsvik har lang og bred erfaring på strafferettens område. Steinsvik begynte som jurist i politiet i 1986 og startet opp egen advokatpraksis i 1991. 

Pelagisk Forening

Pelagisk Forening er en faglig interesseorganisasjon for fiskebåtrederier langs norskekysten. Nettsiden er bygget som en informasjonsportal for medlemmene, og gir oversikt over møter og samlinger. Den nye nettsiden er bygget på CMS-løsningen DNA by ARGO.

Ferronor

Ferronor AS er et familieeid selskap som holder til på Askøy utenfor Bergen. Ferronor er involvert i salg og markedsføring som agent og distributør av kjemiske råstoff i de skandinaviske land. Den nye nettsiden er bygget på CMS-løsningen DNA by ARGO.

Respect

Respect.no er en informasjonsside for butikker og forhandlere av Respect sitt produktsortiment. NSN leverte en nettside med produktark database, bildebank og digitaliserte produktark.

Finbeck & Fia

Finbeck & Fia er leverandør av sporty merkeklær til dame og herre, som Parajumpers. Du finner dem i sentrum av Hemsedal, på Rampa kjøpesenter.

Agder Vitenskapsakademi

Agder Vitenskapsakademi er et nordisk inntakskontor for anerkjente universiteter i Polen. De jobber aktivt med utsendelse av nyhetsbrev og fikk optimalisert nettsiden for Google.

Våpen Andresen

Våpen Andresen holder til i Tromsø og selger alt innen jakt og fiskeutstyr. De selger også mye turutstyr og bekledning til utendørsaktiviteter.

Studentpakken

Studentpakken ble delt ut for første gang høsten 1995, og går idag ut til 125 000 studenter på høgskoler og universiteter over hele Norge. Studenter mellom 18 og 30 år får pakken direkte utdelt i hånden.

Byggmester Mads Holm

Mads Holm Bygg og Prosjektering ble stiftet i 2003. De er en solid og komplett byggentreprenør opptatt av kvalitet, service og sikkerhet. De påtar seg alt fra nybygg, renovering, ombygging, vedlikehold, påbygg og oppussing

Vangdal Regnskap

Vangdal Regnskap AS er en videreføring av Vangdal Regnskapstjeneste ANS som ble stiftet i 1988 av Steinar Vangdal. De har i dag over 500 kunder, både små og store firma innenfor de fleste bransjer.

MC Butikken

MC Butikken holder til i Haugesund, hvor de selger Lett MC, Moped, EL Sykler, Cross og annet MC utstyr. Med ny nettbutikk fikk de et løft!

Meierigaarden

Meierigaarden driver en kro med selskapslokaler og har et stort utvalg av catering. Vi utviklet en moderne nettside med presentasjon av kroa, selskapslokaler og cateringutvalget.

Alt Inn Inkasso

Alt inn Inkasso er en samarbeidspartner for inkasso- og innfordingstjenester. De nye nettsidene gir en profesjonell presentasjon av tjenestene, med fokus på fordelene med de som partner.

Arealtek AS

Arealtek er et rådgivende ingeniør firma innen kommunalteknisk planlegging. Med nye nettsider fikk de en oppfriskning i selskapets presentasjon av sine tjenester på nett.

Partner Tours AS

Partner tours skreddersyr & tilrettelegger gruppe arrangementer til valgfri destinasjon. De nye nettsidene ble levert med flerspråk og en tydelig call-2-action for å få flere henvendelser.

Huslegene AS

Huslegene tilbyr en fastpris på legetime og andre helsetjenester i sentrale lokaler i Bergen Sentrum, Åsane og Nesttun. Med ny nettside gir de brukeren en god besøksopplevelse og rask vei til bestilling.

Konsens AS

Konsens er utvikler og leverandør av IKOS. De jobber mye med support for sine brukere. Med nytt kundesenterverktøy kan de nå behandle og deligere alle saker som blir sendt til kundestøtte. 

Kjerringtorget

Kjerringtorget er et torg på Nesbyen hvor kvinner får selge egnproduserte varer. Kjerringtorget er et årlig arrangement. Overgangen til ny nettside gikk raskt og gav gode resultater. 

Stensli Gjenvinning AS

Stensli er en moderne skraphandler hvor økonomi og miljø går hånd i hånd. De er spesialister innen gjenvinning og ønsket å bli mer moderne. Ny nettside gav selskapet et moderne løft.

Romerike Buss og Trailerskole

RBT AS driver transportfagskole i Romeriket. De hadde behov for en effektiv kurspåmeldingssløsning og nettsider som gav mobilbrukere en god opplevelse.

Knutsens Byggeservice AS

Knutsens Byggservise ble etablert i 2003, å drives av Leif Erik Knutsen. Utfører alt innen restaurering, renovering, oppussing, våtrom, ombygging, tilbygg og nybygg.

Bilbelysning.no

Bilbelysning.no eies og drives av Clarius AS. Bilbelysning.no jobber mot  å bli det naturlige valget når man skal kjøpe lysprodukter til bil, på nett.

ZoHorse

ZoHorse er Skandinavias nyeste foretak innen hestesportsbransjen og har et bredt sortiment med alt til rytter, hest og hund - alt av ypperste kvalitet!

Cosmo Clinic AS

Cosmo Clinic er en privat kosmetisk plastikkirurgisk klinikk drevet av Dr. Bjærke. Med mer enn 20 års kirurgisk erfaring er de opptatt av naturlige resultater.

Happy Cocooning

Taigaen AS startet sin virksomhet på tidlig 90-tallet. I 2011 begynnte de med import av Happy Cocooning peisbord, og har i dag flere forhandlere rundt i Norge.

Langedrag Naturpark

Langedrag er en naturpark med rundt 300 dyr fordelt på 20 forskjellige arter. Stedet er en fjellgård som tar i mot gjester for overnatting og selskaper.

MaTilla

MaTilla er et klesmerke designet av Hilde Sævild Teigefor. Første kolleksjonen kom ut i 2012, og i dag selges klærene i mer enn 60 butikker i Norge og mange nettbutikker.

Turid Amundsen

Turid er naturterapeut (fytoterapeut) med Mastergrad i urtemedisin og har behandlet hundrevis av kunder med smerte og ubehag. 

Grandahl Bygg AS

Grandahl Bygg ble etablert 1. august 2007. Lokalisert i Østfold, å gjør alt fra små til mellomstore prosjekter, innen nybygg, tilbygg, rehabilitering og restaurering.

FAFE Trans AS

FAFE trans AS ble stiftet juni 2002 av Anne-Grethe og Finn Andre Fredvig-Erichsen. FAFE driver i dag hovedsakelig med distribusjon av næringsmiddel og stykkgods.

SK Bygg AS

SK BYGG AS ble etablert i 1985, å utfører tjenester innenfor et svært bredt spekter. I dag er SK BYGG en av Nord-Østerdalens største bygningsentreprenører.

DigiKonsult AS

DigiKonsult AS jobber innen arbeidsvarsling i Sør- og Vestnorge, blant annet med utarbeidelse av varslingsplaner for de som jobber ved og langs veiene.

Norske Servicesystemer AS

Norske Servicesystemer AS leverer unike, innovative kvalitetsprodukter for foreldre & barn, og har siden 1987 vært en ledende aktør av mor & barn produkter i Norge.

Reiseeffekter.no

Reiseeffekter.no er en nettbuttikk som er drevet av Bjørnstad Invest AS, og leverer alt innen skolesekker, kofferter, bagger, barnehagesekker og lommebøker.

Aurora Alps

Aurora Alps byr på spennende aktiviteter, både dag og natt i naturskjønne omgivelser rundt Lyngsalpene. Deres guider sikrer deg en minnerik og positiv opplevelse.

Proffklær AS

Proffklær AS er Oslos største leverandør av arbeidsklær, yrkesklær, profilklær og verneutstyr. Kvalitetsprodukter til alle bransjer!

Tveter og Kløvfjell AS

Advokatfirmaet Tveter og Kløvfjell AS er totalleverandør av advokattjenester og yter teambasert juridisk bistand til så vel privatpersoner som bedrifter i hele Norge.

Nitor

Nitor tilbyr kompetansekartlegging, karriereveiledning og arbeidstrening for deg som har spesielle utfordringer knyttet til det å stå i et ordinært arbeidsforhold.

Morten Silkebækken AS

Morten Silkebækken AS ble etablert i 2009. Hovedformål er taksering og verdivurdering av fast eiendom. Selskapet er lokalisert i Hamar.

LO i Bergen og Omland

LO i Bergen og Omland er en lokalorganisasjon og består av fagforeningene i Bergen, Os, Fjell, Sund, Øygarden, Vaksdal, Osterøy og Askøy.

AIPK

Pensjonskassens formål er å yte pensjon til medlemmer og andre pensjonsberettigede i henhold til regelverket for kommunal tjenestepensjon.

Bergen Venesenter

Bergen venesenter gir trygghet for pasientene ved å kun ha lokale kirurger som behandlere som har bred og lang erfaring innen behandling av åreknuter.

Nordpremie

Nordpremie er en avdelinger under Bjørkhaug Arbeidsfellesskap AS, å leverer alt innen pokaler, statuetter og medaljer, samt at de tilbyr gravering av tekst.

Advokat Haadem Hoff

Bengt Haadem Hoff har bred erfaring med prosedyre og forhandlinger, å arbeider i hovedsak innenfor fagfeltene arbeidsrett, erstatningsrett, kontraktsrett og strafferett.

NOGUSRA AS

Nogusra AS har bred leverandørnettverk over hele verden. Deres ambisjon er å tilby solide produkter fra velkjente leverandører, samt kunnskap og service.

Samtalen

I SAMTALEN AS møter du en psykolog eller familieterapeut med stor menneskelig varme og faglig kunnskap. Å ta grep og starte terapi er viktig og modig gjort.

Vitas AS

Vitas is a GMP certified chemical analysis contract lab, with 20 years experience in providing a high quality on cutting-edge knowledge and technology.

Cabarét Selskapsmat

Cabarét Selskapsmat av ISS Facility Services AS er et cateringfirma som har levert mat til Trondheims befolkning siden 1985.

Be om møte Be om prisestimat

Bestill gratis demo

Ønsker du å prøve vårt system før du handler? Fyll ut skjemaet nedenfor.

Navn/firma
Telefonnummer
Epost-adresse
Beskriv kort dine behov

Be om møte

Ønsker du å booke et møte med oss for å diskutere mulig løsninger? Fyll ut skjemaet nedenfor så tar vi kontakt med deg.

Navn/firma
Telefonnummer
Epost-adresse
Hvilken dag passer best for deg?
Beskriv kort hva du ønsker å diskutere i et møte: (Spesifiser gjerne ønsket tidspunkt også)

Be om prisestimat

Ønsker du å vite hva en løsning fra oss koster? Fyll ut skjemaet nedenfor så tar vi kontakt med deg.

Navn/firma
Telefonnummer
Epost-adresse
Beskriv kort hva du ønsker tilbud på